Escriu-nos

Enviar

El mensaje se ha enviado correctamente

Contacta amb nosaltres

RESERVE ONLINE

 

 

O CONTACTE DIRECTAMENTE

Direcció: Carrer Romànic, 2, Pedra, Bellver de Cerdanya (25721)

Telèfon: +34 659535841

Mail: larectoriadepedra@gmail.com

 Com arribar?

- Si es ve des del túnel del Cadí.  Tot just sortir del túnel agafar trencall a mà dreta ( gasolinera). Incorporar-se a la carretera direcció Riu de Cerdanya. Arribar al centre de Riu ( una placeta on hi ha l'esglèsia de riu) agafar el carrer que es troba  més a la dreta  i agafes una carretera que et porta fins a Pedra ( continua fins a Bellver de Cerdanya). I ja has arribat.

- Si vens des la Tossa:  Un cop ets a Alp, agafar la carretera E-9.  Direcció túnel del cadí. Seguir tota l'estona fins que trobes una desviació que anuncia Riu de Cerdanya ( al costat de la gasolinera). I seguir indicacions anteriors

- Si vens des de Bellver ( Andorra/ La seu):  Sortir del poble de Bellver, a la 1ra rotonda seguir recte ( 2na sortida). Una mica més endevant trobaràs una altra rotonda. Agafar la 1ra sortida on hi ha indicat ( Bor, Pedra, Riu de Cerdanya). Seguir per aquella carretera, passar el poble de Bor i continuar.  Passes el riu i fas una pujadeta, quasi a dalt de tot ja trobaràs un cartell que t'indica  Alberg Rural La Rectoria de Pedra.

A continuació teniu l'enllaç a google maps. http://LaRectoriadePedra.googlemaps.link 

Tindràs una estada irrepetible